Maandag     20:00 - 20:45 uur 

Wil je een complete workout ervaren die gericht is op kracht, cardio en core training? Dan is onze Les Mills Tone echt iets voor jou. Een full body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie.
Het is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je altijd verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld. Onze ervaren instructeurs helpen je bij het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Tijdens een les geeft de instructeur opties voor beginners en gevorderden. Je hoeft dus echt niet topfit te zijn om te kunnen  starten. Je merkt vanzelf dat je na een aantal weken fitter, sterker en leniger wordt. De resultaten die je behaalt, hangen af van hoe hard je jezelf pusht. Zweten mag!

Bij Sportschool Goederaad kun je bijna dagelijks terecht voor een lekker uurtje sporten! . Er zijn veel verschillende redenen om te starten. Als ontspanning, ter ondersteuning van een dieet, om het lichaam soepel te houden of gewoon voor de gezelligheid: iedereen heeft zo zijn eigen reden om te komen sporten.

Les Mills Tone bij Sportschool Goederaad betekent vrijheid in bewegen. Naast het zelf bepalen van het niveau van de inspanning bepaal je ook nog eens zelf wanneer je wilt sporten. Zelfs als je eenmaal per week traint, kun je per week bepalen op welk moment het je het beste uitkomt. In het lesrooster kun je zien op welke uren je van de conditietraining gebruik kunt maken.

Wat doet het voor mij:
- Spierkracht en uithoudingsvermogen
- Hartconditie
- Flexibiliteit
- Lenigheid en balans
- Lichaamshouding
- Gewichtsverlies door calorieverbranding
- Remmen van slijtage aan botten en gewrichten
- Fijn gevoel, je zit lekkerder in je vel.

Eric tube

FaceBook  Twitter

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix