Maandag     18:00 - 18:30 uur
Dinsdag       20:30-21:00 uur

Woensdag   07:00 - 07:30 uur
Donderdag  20:15 - 21:45 uur  
Vrijdag         07:00 - 07:30 uur 

30minutes pure grit

LES MILLS GRITā„¢STRENGTH is een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen traint met gebruik van de LES MILLS Barbell, gewichten en een step.
LES MILLS GRIT CARDIO is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten. Deze explosieve 30-minuten team training combineert high impact body weight oefeningen zonder gebruik van materialen.

LES MILLS GRIT Athletic Is een intense workout, gebaseerd op plyometrie. Dit bestaat uit explosieve sprongoefeningen die snelle resultaten geven! Door de principes van plyometrie en kracht-behendigheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessies een krachtig, behendig en atletisch lichaam.

Voor de GRIT-Series heb je geen conditie nodig. Je krijgt het er van! Als je super snel grote resultaten wilt behalen, dan heb je een High Intensity Interval Training (HIIT) nodig om je fitheid naar een hoger niveau te tillen. De training is toegankelijk voor sporters van ieder niveau: beginner of gevorderd.
De warm-up brengt je hartslag omhoog en maakt je lichaam wakker.

  • Vervolgens direct ga je in de hoogste versnelling met een circuit dat ervoor zorgt dat je lichaam uit zijn comfort zone wordt gehaald. 
  • Als toetje een intense core track.
  • Je metabolisme werkt harder, waardoor je uren na de workout nog vet verbrandt.

 Klik hier voor een demofilm GRIT

Get Super-Fit Super Fast

 Een week lang wordt hetzelfde GRIT programma gedraaid. Kijk op het informatiebord in de sportschool welke les er gegeven wordt.
Laila Schijf                  Eric heelbutt               Eric Tuck

FaceBook  Twitter

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix