Ben je op zoek naar een massage, dan ben je bij Nama Rupa van harte welkom.
Nama Rupa verzorgt de volgende massages: ontspanningsmassage, voetreflexmassage, voetreflexmassage ADHD specialisatie, hotstone massage, zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, japanse gezicht- en hoofdmassage, cuppingmassage en Acces Bars.


Massage is geen luxe maar een must! Iedereen heeft soms even tijd nodig voor zichzelf maar gun jij jezelf dat? Massage is puur je lichaam en geest onderhouden, zorgen voor jezelf en balans vinden in de drukte van het dagelijks leven en jezelf ontspanning gunnen. Het aantal mensen dat kampt met burn out klachten, stress of depressies wordt steeds groter. Dit kan je in maten voorkomen of verminderen door voor jezelf te zorgen en regelmatig een massage of behandeling te ondergaan. Je voorkomt hiermee een hoop klachten en waarom zou je dat jezelf niet gunnen? Je hebt tenslotte maar 1 lijf.

Iedere maandag kun je op afspraak terecht op de sportschool, tussen 10:00 en 21:00 uur
Je kunt zelf een afspraak inplannen, klik hiervoor op deze link

 

Overdenise hermenet mijzelf

Mijn naam is Denise Hermenet, ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Woerden. Momenteel ben ik ook nog werkzaam in de reisbranche. 7 jaar geleden ben ik begonnen met een cursus ontspanningsmassage. Na deze cursus te hebben gevolgd bleek dat mijn interesse en enthousiasme steeds meer uitging om een volwaardig masseuse te worden. Zo ben ik mijn kennis langzaam gaan uitbreiden en heb ik mijzelf afgevraagd wat ik nou precies wil bereiken in het leven. Mijn droom is mijn eigen massage praktijk! Ik heb mijn kennis opgedaan door het volgen van verschillende cursussen. Op 04 juni 2014 is Nama Rupa gestart en heb ik in eerste instantie mijn start gemaakt als masseuse in een beautysalon in Bodegraven. Nadat deze salon helaas is gestopt, heeft dit mij de kans geboden om nu echt volledig op eigen benen te gaan staan en zo mijn droom te verwezenlijken.

Voor de sportmassages kun je vanaf oktober ook weer terecht bij Dion. Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip.

FaceBook  Twitter

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix